Bloemenwinkel Puur Fleur - Oostendestraat 196, 8820 Torhout

Vragen? Bel 050 69 41 46

Bloemenwinkel Puur Fleur
Oostendestraat 196, 8820 Torhout

Vragen? Bel 050 69 41 46

Wat we doen

BLOEMEN & DECORATIE

Kleurrijke bloemstukken, mooie boeketten en prachtige decoratie … dat is wat Puur Fleur uit Torhout u te bieden heeft! In de ruime winkel van Fleur vindt u elke week opnieuw een ruime keuze aan verse snijbloemen, zorgvuldig uitgekozen. Hiermee creëert Fleur de mooiste boeketten en bloemstukken.

Uiteraard is Puur Fleur veel meer dan een bloemenwinkel. Er is namelijk ook een ruime keuze aan decoratie-artikelen. Glaswerk DutZ, Quetzales, Pomme-pidou spaarpotten, potterie van Domani, servietten,… . Alles om uw interieur op te fleuren.

Lees meer

WORKSHOPS

Fleur organiseert ook geregeld workshops bloemschikken in haar winkel in Torhout. Voor de bloemschiklessen heeft ze een gezellige ruimte boven de winkel. Tijdens deze leuke avond in aangenaam gezelschap, maakt u stap per stap, met ondersteuning.

Lees meer

PRIVATE SHOPPING

U nodigt uw vrienden en vriendinnen (min. 5 – max. 40) uit om privaat te komen shoppen na 19 u.

GELEGENHEIDSWERK

Elk seizoen opnieuw valt er heel wat te ontdekken in de winkel, maar ook voor speciale gelegenheden staat Fleur klaar om voor u iets speciaal te maken. Een trouwboeket, bloemen voor uw feest, versieringen voor uw bedrijfsfeest, …

Lees meer

ABONEMENTEN

Laat creaties met planten, bloemstukken of boeketten bezorgen aan huis of op uw bedrijf. Geef zo een extra touch aan je huis of bedrijf! Een bloemetje op het kantoor in de vergaderzaal, aan de receptiebalie of in uw restaurant schept een bijzondere sfeer.

Lees meer

GESCHENKPAKKETTEN

Alles wat u bij Puur Fleur vindt, kan u laten samenstellen in geschenkpakket. Zoek niet langer naar een leuk cadeau voor een speciaal iemand: Laat Fleur voor u een geschikt geschenk samenstellen of kies voor een cadeaubon! Puur Fleur, uw bloemist uit Torhout.

Lees meer